Міжнародний день спорту

6 квітня в Україні і світі відзначають Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку (International Day of Sport for Development and Peace). Це нове свято, яке було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. 23 серпня 2013 року Генеральна Асамблея ООН одноголосно ухвалила резолюцію, якою зазначалося, що «здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту». «Спорт на благо миру та розвитку» – ключове формулювання цієї міжнародної події, що підкреслює його важливість і необхідність для суспільства, держави та усіх нас.

Тому і наші вихователі та вихованці, незважаючи на нелегкий час, продовжують займатися спортом та дбати про своє здоров'я.

І напередодні цього свята був проведений флешмоб "White card", проведений Українською федерацією "Спорт заради розвитку, "в якому прийняли участь і наші вихователі з вихованцями, за що усі отримали подяки. Доречі, цей флешмоб встановив Національний рекорд.

А ще можна подивитися відео-ролики, присвячені цьому активному дня та святу: "Челендж до для спорту" та " Міжнародний день спорту - на благо розвитку та миру"

Кiлькiсть переглядiв: 10